Monday, 10 June 2013

I'm coming UniSZA.

Assalamualaikum, tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

Hai *lambai tangan kenyit mata. Here i am. Dah dua hari sampai Unisza tercinta nie baru ade masa nak update blog. Busy la katakan.. *tu diaaa just imagine dari tingkat 3 turun, naik balik tingkat 2 -.- exhausted giler kot ! Tapi alhamdulillah my BFF especially Hani and Mai and classmate tolong angkatkan barang, terharu sangat. Thanks a lot !

“ Tuntutlah ilmu sampai ke negeri China, karena sesungguhnya menuntut ilmu sangatlah wajib atas setiap orang muslim”.

Bila ikutkan hati memang malaslaa nak balik kan, alasan ? tak puas cuti la hape laa tapi best je bila dah sampai U. Seriously!! Cerita pum pang pum pang pum pang  *semangat la maksud aku -.- Hahaha. Sampai je U pukul 4 pagi!! Laju giler laa driver bus tu bawak tak pernah aku sampai seawal itu. *ayat karangan
After that terus pergi tengok bilik, so far ok lah selesa :) Bilik comey, toilet tak scary, dengan dengan cafe, kelas, foyer dan yang paling penting wifi terbaikkk. Hahaha.

Bilikku syurga ku. Hahaha.

First time dapat almari yang macam nie, tak boleh letak barang banyak sangat -.-
  
Rak buku kita :) tapi ade water heater laa, gula la, botol air laa. Hahaha


Meja study aka port yang paling best nak dapat wifi. 

Anyway bilik tak sempat nak make up lagi, maklumlah kelas dah start nanti free kita panggil decoration kasi ubah macam bilik princess kauuu. *pink one tu roomate kita punya katil. She is very aa good person and i hope we can be a like sibling. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment