Sunday, 2 June 2013

From Sabahan with Love :)

Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

 Ok, dah nak masuk U baru kau upload picture nie Aiza? *baru teringat laa Lagi pon tengah free kan, so aku pon ade tenaga lebih then buat la entry untuk kawan kita nie >.< Comel kan? Cantik kan? Macam Aiza kan *tak langsung. Hahahahaha.  She is my friend, nama diberi Nia. Bukan Nia Ramadani tu -.- Nie Nia yang betul2 Nia. 

This is my mom, dengan anak angkat dia laaa. Dah macam kakak dgn adek kan?

Before balik Sabah, Nia ikut aku balik rumah lagi pon tiket flight dia lambat sikit. So my parents decide suruh ajak Nia balik ke rumah kami yang tak seberapa tu. Hahaha.

Tutti frutti time >.< Mama belanja tu yang lagi masyukk tu.

Nia with Erry * he is my cousin actually :)

First venue yang kiteorang terjah! Popular Bookstore. *nie kes nak habeskan voucher buku tu laa.  Lame jugak la kiteorang lepak kat sini around 2 hours. #unconsciously.

Model tak berbayar.

My angah, dia la driver kiteorang cakap je lah nak pegi mana. Hahaha.

Anyway, dua2 cup tu Nia punyaa :D Hahaha.

Jalan sokmo la time Nia kat sini, Hahaha. Aku happy tengok dia happy :) Ade rezeki datang lagi ye InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment