Thursday, 16 May 2013

Birthday Aiza :) - Part Gwiyomi...

Haluuuuuu.. hulaaaaaa.. Hahahaha. Kita nak sabung entry yang lepas, dah la Masyie kat blog aku macam cerita endon ade '' continue '' pulakk :) Baru la gempak kan ! Hahahaha.

 Anyway antara banyak2 picture yang kita snapkan aku sangat tertarik dengan 2 picture nie >.< orang yang alert ye yang paham ''kesenian'' gambar ini :) Hahahahaha.

Konon-konon nak candid la kan, tapi Hanna pandang camera. Hahahahaha. 

Konon-konon nak candid la kan, tapi kali nie, Acik Mera pulak yang pandang camera.. Grrrr.. Hahaha.


Lighting tu penting ! tapi aku rase yang nie over lighting kan? Hahahaha.

Kelas Gwiyomi bersama Si Comel Hanna ! 

Anyway, masing2 tak tau ape yang patut buat dulu. Main hentam je.. kalau pengasas gwiyomi nie tengok haru jadinyaaa :D Hahahaha.

Hentam la labu, tapi cute. *uweeerrrkkkk..

Lawak la.. lepas nie ley dah upload kat you tube. Cara2 nak buat gaya gwiyomi ! Peace.

This picture taken by Masyie sayang :) tu pasal la ade kesenian disitu.

No comments:

Post a Comment