Thursday, 16 May 2013

Birthday Aiza :) - Part 0ne.

Assalamualaikum, tak jawab dosa kalau jawab sayang :D *tak habis2..

Now, I already 20 years old you all *style gedik sikit >.<  Actually dah 20 years and 4 days. Hahaha. Baru hari ni hati aku terbukak nak update pasal birthday aku hari tu. Seriously.... best sesangat kot! sangat2 best you all.. *Apehal kau nie Aiza?? Tapi tapi tapi tapi.. my baby sister and brother tak de kat rumah la time tu, yang adek ade kat hostel yang angah kerja.. yang peting tepat je pukul 12 malam adek terus call wish my birthday and mother day kat mama. Honestly.. mestilah aku terharu kan !  

Cake nie Masyie yang sponsor  setelah bercomplot dengan mama and ulfa! Hahaha Thanks Masyie love you..

Yang specialnya birthday kali nie, aku dapat celebrate with my BFF. *Not boyfriend ok! Maklumlah boiprend tak de, celebrate la dengan prend je :D Hahaha. *just kidding. Frankly speaking celebrate dengan my girls pon not bad what! Have fun.. dah la lame tak gathering kan, so kira macam menyelam simbil minum air laaa.

Masyie, Ulfa, Me, Mera, Hanna *our new member :) Hahaha.

Ulfa tu saje buat gaya gyiomi >.< konon-konon la. Hahaha. Tapi ade lagi teror bab2 gyiomi nie, tak lain dan tak bukan Hanna!!

Makan ambil bersilat, tu pasal tikar tu gelembong gelembong. Hahahahaha. Asalkan mereka bahagia.


Sikit je Syitah makan, tu pasal dia makin slim sekarang :) lagi2 dah nak naik pelamin nie. Hahahaha.

Ibu solehah nie, susah nak jumpa sekarang nie >.< Anyway thanks Mera kasi Handbag tu. I love it !


Pahhh.. aku tak de niat nak masukkan pic nie, tapi aku tengok comel je :) Peaceeeeee.

To be continue.. :D

2 comments:

  1. kikikiiii..happy blated bday zaty...dr kak zetty... balik kmpg akk blnja okeyyy...

    ReplyDelete
  2. Thanks kak zety, akak kat mana sekarang?

    ReplyDelete