Friday, 12 October 2012

~ Sweet Home ~

Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

WoW !! Long time no see dear.. HOHOHO i'm home already -.-'' dah dua hari kat rumah baru hari ni berkelapangan nak update blog.. ngeee~ 



Ok balik cuti sem kali nie lain dari lain ckit, biasa ayah dangan adik je yang ambik Zaty kat Klang Central tapi kali nie Mama n Angah pon join sekali :) unexpected lahh.. then terus breakfast roti canai kat kedai mamak pukul 5.30 a.m ! repeat 5.30 a.m -.-'' haha cuti sem kali nie tak lama sangat tapi lama lah gak *ayat mcm hapee jee.. lebih kurang sebulan lebih.. tapi tengah-2 cuti nanti kene balik U kejap ada progarm ckit..  urm, cuti nie tak tau lah nak buat ape kat rumah -.- mcm biasa lah kot..
 makan tidur makan tidur makan tidur makan tidur makan tidur makan tidurrrrrr ..
haha XD just kidding lah .. ok.. nothing to say .. nak chooww lu ada hal ckit :) kita jumpa di entry yang akan datang !