Wednesday, 5 September 2012

~ Setahun Sekali - Raya2012 ~

Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

Long time not see *ecececehh .. ni lah padah kalau rajin sangat update blog kan ? Anyway baru hari nie Zaty free so saje je nak gatal-gatal update blog nie.. nak share gambar raya lah konon.. ngee ~

Our theme for this Eid Day is purple :) meriah gitu ... tapi rasa lain jugak, nenek dah tak ada.. Semoga roh nenek dicucuri rahmat. Amin. ok-2 tak lah citer sedey-2 .. haha kita start picture first day raya ..


 
Songket yang Ayah dengan angah pakai tu Zaty yang beli before balik raya hari tu.. kebetulan birthday my lovely Pa.. then, Zaty tanye ayah nak present ape? Ayah pulak tanye what the most popular at Terengganu .. urm -.-'' mcm tu pulak.. Zaty pulak habis fikir last-2 belikan je lah samping untuk Ayah and Angah .. kang jealous pulakkkk..


tu abang Zaty -.-'' no lah , Angah dengan muka poyo dia .. :)


This is my adikkk, balik raya hari adik bagi Zaty special gift sempena birthday Zaty hari tu, urm.. bantal pelukkkk.. siap ada nama lagi tu, Anyway i'm speechless sgt time tu nak nangis pon ada tapi kawalll.. :)


Adik nampak sweet macam kakak dia, angah sangat annoying -.-'' but nice picture .


Candid picture :) macam lepas akad nikah kan ? hahaha Mama and Ayah sedang berampun :)
P/S : even lambat masukan picture raya tapi ok lah .. Zaty masuk kan gak kan ? haha
      : Selamat hari raya maaf zahir dan batin semua ..
      : ikhlas dari ~ Zaty Suami dan Anak-2 :)



No comments:

Post a Comment