Thursday, 6 September 2012

~ Alia Sweet 19 ~

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

Post nie dituju khas buat Norshuhada Alia!! hehe hari nie birthday dia.. sweet 19 Alia.. Aiza bukan tak nak wish kat fb tapi tu lah, ramai sangat yang wish kat Alia nanti Alia tak nak perasan Aiza punyer wish .. hehehe so Aiza nak buat lain dari yang lain ckit :D

Aiza nak buat special wish for Alia :)

Happy birthday..
Moga panjang umur dan murah rezeki..
Moga berjaya dunia dan akhirat..
Moga jadi anak yang rock tapi solehah gitu..haha
Nak belajar cakap ganu boley, tapi jgn yang pelik-2.. haha
Jangan nakal-2..
Moga cepat-2 kawin then dapat baby.. pastu bagi nama ''Aiza'' ke ''Izatie'' ke.. haha
Akhir kata, cehh mcm dalam essay pulak.. semua student UniSZA Kampus Gong Badak mengucapkan Happy birthday and sweet 19 for you :)

ehh.. before tu yang tunjuk sikit picture birthday girl kita nie...


Alia yang sangat manja.. sopan santun.. baik budi pekerti :) kelakar giler pulak tu.. memang tak ley nak serius kalau duduk dengan dia nie -.-'' Hahaha kan Alia ?


Nie muka dia time mintak kaki -.-'' haha gurau je.. Alia memang suka spoilt picture :P haha
Aiza ingat nak masukan picture Alia yang pakai telekung tu .. tapi nampak AYU sangat.. tak jadi nak masukan.. hahaha


P/S : terlebih terkurang Aiza Izatie Ahmad Omar mintak maap :)
      : Sayang Alia !!!!

2 comments: