Thursday, 6 September 2012

~ Already miss you ~

Assalamuailaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang :) 

Setiap gambar ada cerita nya, bak kata Yuna.. so petang-2 yang indah nie Zaty nak share pictures yang sempat diambil time raya 2012 :)


Wear jubah :)

Ayah with My Grandmother :)

Adekk poyosss -.-''


Mama with Angah :)


nak beraya tapi ada orang datang pulak -.-''


Zaty lagi tinggi dari nenek :) hahahaha


Auucchhhh :)


Adeekkk sayanggg :)


That's my birthday :)

P/S : Kita boleh beli jam yang mahal dan cantik, tapi kita tak boleh beli masa untuk kembali ke masa lalu .. :) 

~ Alia Sweet 19 ~

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

Post nie dituju khas buat Norshuhada Alia!! hehe hari nie birthday dia.. sweet 19 Alia.. Aiza bukan tak nak wish kat fb tapi tu lah, ramai sangat yang wish kat Alia nanti Alia tak nak perasan Aiza punyer wish .. hehehe so Aiza nak buat lain dari yang lain ckit :D

Aiza nak buat special wish for Alia :)

Happy birthday..
Moga panjang umur dan murah rezeki..
Moga berjaya dunia dan akhirat..
Moga jadi anak yang rock tapi solehah gitu..haha
Nak belajar cakap ganu boley, tapi jgn yang pelik-2.. haha
Jangan nakal-2..
Moga cepat-2 kawin then dapat baby.. pastu bagi nama ''Aiza'' ke ''Izatie'' ke.. haha
Akhir kata, cehh mcm dalam essay pulak.. semua student UniSZA Kampus Gong Badak mengucapkan Happy birthday and sweet 19 for you :)

ehh.. before tu yang tunjuk sikit picture birthday girl kita nie...


Alia yang sangat manja.. sopan santun.. baik budi pekerti :) kelakar giler pulak tu.. memang tak ley nak serius kalau duduk dengan dia nie -.-'' Hahaha kan Alia ?


Nie muka dia time mintak kaki -.-'' haha gurau je.. Alia memang suka spoilt picture :P haha
Aiza ingat nak masukan picture Alia yang pakai telekung tu .. tapi nampak AYU sangat.. tak jadi nak masukan.. hahaha


P/S : terlebih terkurang Aiza Izatie Ahmad Omar mintak maap :)
      : Sayang Alia !!!!

Wednesday, 5 September 2012

~ Setahun Sekali - Raya2012 ~

Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang :)

Long time not see *ecececehh .. ni lah padah kalau rajin sangat update blog kan ? Anyway baru hari nie Zaty free so saje je nak gatal-gatal update blog nie.. nak share gambar raya lah konon.. ngee ~

Our theme for this Eid Day is purple :) meriah gitu ... tapi rasa lain jugak, nenek dah tak ada.. Semoga roh nenek dicucuri rahmat. Amin. ok-2 tak lah citer sedey-2 .. haha kita start picture first day raya ..


 
Songket yang Ayah dengan angah pakai tu Zaty yang beli before balik raya hari tu.. kebetulan birthday my lovely Pa.. then, Zaty tanye ayah nak present ape? Ayah pulak tanye what the most popular at Terengganu .. urm -.-'' mcm tu pulak.. Zaty pulak habis fikir last-2 belikan je lah samping untuk Ayah and Angah .. kang jealous pulakkkk..


tu abang Zaty -.-'' no lah , Angah dengan muka poyo dia .. :)


This is my adikkk, balik raya hari adik bagi Zaty special gift sempena birthday Zaty hari tu, urm.. bantal pelukkkk.. siap ada nama lagi tu, Anyway i'm speechless sgt time tu nak nangis pon ada tapi kawalll.. :)


Adik nampak sweet macam kakak dia, angah sangat annoying -.-'' but nice picture .


Candid picture :) macam lepas akad nikah kan ? hahaha Mama and Ayah sedang berampun :)
P/S : even lambat masukan picture raya tapi ok lah .. Zaty masuk kan gak kan ? haha
      : Selamat hari raya maaf zahir dan batin semua ..
      : ikhlas dari ~ Zaty Suami dan Anak-2 :)