Monday, 14 May 2012

*bithday girl- part last*

ASSALAMUALAIKUM.. x jawab dosa kalau jawab syg :)

Ok-2 entry yang nie aku nie simpulkan ape yang aku rasa sepanjang sehari birthday aku .. (eceh..mcm nak sampaikan award plak dah )..

Aku rasa HAPPY sangat-2 x terhingga..* andai kata nie kali yang terakhir aku celebrate my birthday aku tetap bahagia sebab aku dapat celebrate birthday with my family and Ulfa .. tapi aku xlupe kawan-2 aku yang lain .. masyitah, atul, yana, ika, bila, ayu, ulfa, korang pon pernah celebrate birthday aku serius happening gler la .. thanks korang .. sayang aku kat korang xterkata :) ok-2 tak lupa juga kat akak aku Nurnadira fatin abdul aziz.. xjemu dia wish kat aku bagi advice yang berguna untuk aku .. haha .. thank akak :) 

Urm..Mama Ayah Angah Adek ... kakak nak say thanks a lot and love you all so much .. zaty bahagia sgt-2 (kalau bukan birthday zaty pon bahagia gak :) ) haha semua benda yang zaty impikan alhamdullilah dapat .. insyALLAH zaty akan jadi seorang anak yang baik dan berguna di dunia dan akhirat .. kalau ayah mama angah adek ada baca blog zaty .. i want to say something to u all .. cake yang pa beli seriusly sedap :) hahaha nasi ayam yang mama masak memang terbaik .. angah dan adek yang xjemu-2 layan kerenah kakak .. and-2 Ulfa yang sama-2 bertungkus lumus wat begede n kuih melaka untuk kami sekeluarga .. thanks a lot !
 

2 comments:

  1. wah terharunyer ade org mention nama sayaa..... :) semoga beroleh kejayaan di dunia & akhirat..amiin..doakan akk..sok paper kedua plak..huhu~

    ReplyDelete
  2. HAHAHAA .. akak kan my lovely sister :)

    ReplyDelete