Monday, 14 May 2012

* birthday girl-part 3*

ASSALAMUALAIKUM.. xjawab dosa kalau jawab sayang .. 

For this entry i just wanna to share antara-2 kad-2 and letter-2 yang kawan aku bagi .. too many la .. aku scan mane yang patot je la .. bukan ape HAHA ade yang bende-2 yang x patut aku masukan..          (wuuhhh .. ayat dia) layan .. :)

kalau dapat bace untung la .. haha antara karya-2 yang sudah ditapis dan boley ditayang :) daripada my lovely frenz : SITI NUR LIYANA IRDINA BT ZAKARIA.

comey kan ? yang buat kad nie seriusly creative :)

 my akaq sayang yang kasi :)

tu la org nyer :) hahaha .. windu dia tapi xtau la dia windu aku ker x ..:(


p/S : ada banyak lagi .. tapi nie jer yang sempat dan boley aku share dengan kamoo semua .. xsemua bende kite ley share dgn org kan ? mcm-2 kenangan time birthday aku dan aku xkan lupa sampai bile .. Kepada kawan-2 yang aku syg especially korang la .. letter-2 yang korang pernah bagi kat aku still ade with me ! haha don't wory keyh :) HAHAHAH

No comments:

Post a Comment