Sunday, 13 May 2012

* birthday girl -part 2*

ASSALAMUALIKUM.. xjawab dosa kalau jawab sayang :)

Berseri-2 muke birthday girl tu kan ? haha jangan silap orang pulak .. aku yang pakai tudung kuning-2 cair tu xder la secantik yang purple tu :) * kasi highline ckit :) HAHA bahagia betul la .. pagi-2 pergi pasar beli bahan-2 untuk wat nasi ayam ..HAHA comey kan gelang tu ? sape bagi ? urm.. orang yang aku sayang dunia n akhirat :) fuhh .. aku tak expect pon dapat hadiah pagi-2 buta .. tapi ALHAMDULLIAH syukur sgat .. thanks kepada yang bagi saya gelang nie .. nak mention nama dia tapi malu la .. sengal ubi :P

 After balik pasar kiterorg breakfast..mcm-2 la aku dgn ulfa beli kat pasar .. antaranya ? nasi lemak, kuih-2, murtabak, char kuew teaw, kopok lekor , roti jhon, apam balik .. hah! yang apam balik nie ulfa yg beria-2 nak sgt ! sebab ape? mamat yang jual apam balik nie hencem bhai .. tinggi tough muka dia clean n clear xde pimple!tapi bila sampai rumah .. makan xder la sedap mana .. HAHA tapi habis gak XD
Lepas habis breakfast kiteorg terus mulakan operasi buat nasi ayam dan begedel .. begedel ? ape tu ? HAHA ala.. kiuh kentang yg dilenyek-2 taku dengan ulfa yang buat .. mama usha jer :) best experience!

Ok ! nasi ayam dah siap! begedel pon dah siap goreng :) tibe-2 ayah g dapur bawa kek aiskrim !!! wah-3 syok2 .. actually terhary gler time tu .. nak nanges bhai .. tapi cool cover ayu jer time tu dalam hati sape tau ? hahaha


simple jer .. maklumla ayah yang pilih .. mama x ikot time beli kek nie .. apa salah nya kan kalau ayah yang pilih ? xder beze .. haha sedap-2 sgt .. coklat+vanila+starberi = terrbbaaaiikkk laaa ..
thanks ayah .. hehe .. ingtkan dah besar xder la kek tapi ade jugak :)
 

No comments:

Post a Comment