Thursday, 12 April 2012

* result untuk nenek -part 2*

ASSALAMUALAIKUM

Paper last exam ! ACCOUNTING PRINCIPLE.. one of the killer subject for me.. time tu stdy pon masuk xmasuk jer.. serius seram gler time jwb exam time ! failed this sem cannot continue next sem ! arrgghhh.. crazy :'(.. tp pape pon i've done my best.. alhamdulliah.. after finished last paper.. aku xterus balik.. sebab byk lagi stuff yg x packing lgi..so take time gak nak nak kemas.. time tu atul n ika da balik sebab dyeorg habes paper awal.. dak accounting la paling last habis exam .. errgghh.. xper2.. aku xpernah balik ke selangor alone.. :( tp kali nie aku kene memberanikan diri ..Allah itu maha adil.. tbe2 my bestfrenz honey nak teman kan aku balik selangor.. dye sanggup batalkan tiket ke n.9 then temankan aku balik.. thanks so much honey !

akhirnyaaaaa.. hari yg dituggu2 aku smpai gak kat umah.. :) gembira x terkata .. haha .. da x sabar nak jumpe nenek.. 3 days later baru berkesempatan jumpa nenek.. mklumlah..ayah kan bekerja.. nenek time tu kat umah maklang.. *bandar baru bangi.. very surprising..smpai jer umah maklang.. nenek dah tunggu kami kat ruang tamu.. keadaan nenek sgt beze dgn time dye chat.. dye da kurus sgt2.. unexpected.. aku rase mcm nak nangis tp aku kene kuat.. aku salam nenek dan duduk kat sebelah nenek.. nenek mcm xkenal dgn aku.. sedey gler.. i'm speechless.. lama2 nenek ingat juga kat aku.. nenek msih larat nak bercakap tp x serancak dulu.. tbe2 nenek ckp '' maapkan nenek.. nenek x dpt nak buat kan serunding untuk zaty.. nenek xlarat ''.. time aku kat U.. tiap kali aku call nenek msti aku ckap yg aku teringin nak makan serunding yg nenek wat.. sedap sgt ..
nenek msti ckp..'' kalau zaty balik nnti nenek buatkan yer..'' tapi... mybe bukan rezeki aku nak rase serunding nenek.. nenek dah pergi tinggal kan kami semua.. moge ALLAH memberkati roh nenek dan ditempatkan di kalangan org2 beriman ..

No comments:

Post a Comment