Thursday, 22 March 2012

thanks for being my friends ... hehhe

AsSaLamuALaiKum ..
urm hari nie aku nak share something dengan you all semua. what is a friends? A single soul, dwelling in two bodies.. ckap org putih ha..! haha
betul ke org cakap kalau xder kawan xley hidup??.. eEeEe.. seram hidup xder kwn.. ley jadi gler di wat nyer.. haha..jgn la jadi kera sumbang.. xelok untuk kesihatan.. haha kan3? anyway aku nak say thanks sbb sudi jadi kawan aku :))




kwn2 saya dari sekolah menengah sampai ke hari ini! miss them a lot!
bukan nie jer kwn2 aku time skola menengah..ade lagi tp pic xder plak.. pape pon aku ttp syg korang even xletak pic kat cini kan.. hehehe

nie nini salsabila..pergh name dye sedap kan? cm cup cake... haha dia la org pertama aku kenal time mula2 masuk kuliah.. haha cyg nini slalu :))

ha!! nie isma hunny (sje g tau nme fb, kalau minat ley add) haha.. nie roomate aku.. selalu dengar semua problem aku.. baik pon baik kalau mintak magie x penah x bagi kan is.. dia org  terengganu.. mcm2 perkatan dye ajar aku.. hehe tp don't worry sume yg baik2 belaka.. hahah thanks is sabar dgn kerenah aiza selama aiza jadi roomate is .. kawen jgn lupe jemput aiza ! haha

ha! my twin.. haha mklumla same2 comey.. hahah nie hanizah.. org len panggil dye hani tp aku panggil dye IJA.. haha baru la hot.. just kidding.. dye pon slalu dengar problem aku.. mmg sporthing la dye nie... dye sanggop tukar tiket dari negeri9 balik ke selangor.. sebab xnak aku balik sorang2.. haha sweet kan? thanks ja jadi kwn ak.. syg kau!

p/s:)
     ~ jgn la jdi kawan makan kawan.. hehehe
     ~ syg la kwn anda selagi dye masih ade.. haha 



  

No comments:

Post a Comment