Saturday, 24 March 2012

:: LikE sOn .. LikE fAthEr ::

AssALamuALaIkuM

actually aku xtau nak post ape.. haha :DD tapi tangan nie gatal nak menaip.. xper la.. taip jer la ape yang terlintas kat otak nie.. ok.. ''like son,like father'' ape tu? aku pon x bape tau sgt ape mksunyer..hehe (xtau baik xyah post..) ade org kata makne statement tu, perangai or muke kite same sebijik cm ayah kiter.. yeker?? urm.. kalau mcm nie ley dikate kan ''like son, like father'' x? hehehe 




'' very important person in my life''


~ hurm.. same x? haha ~



~like son,like father??~


~ hehe.. my family ~


p/S :)
        -mane tumpah nyer kuah kalau x ke nasi..
        - kami sayang ayah kami.. korang?..haha msti la kan..
        -that's all for today.. ^^'

:: Ade sApe2 nAk beLanJeR niE?? ::

                   sEdAp hInGGe mInjiLat jAri .. HahAha :DD

Petang2 nie kalau citer pasal bende nie mmg terliur la kan.. da la cuace tgh panas nie.. b'tambah sedap kalau ade someone special yg belanjer.. pergh..masyookk.. :DD 

 

nak citer ckit time mule2 try mkn tutti frutti nie, haha mklum la xreti cm ne nak wat.. nseb baik la adek aku tau.. akk nyer sebok study jer xder mase nak ambek tau hal2 gini.. (haha.. ayat cover baik punyer..:P)..mama plak yg belanjer time uh.. aku pon bukan main ghairah ambik.. timbang2 kene around rm19..haha.. yg adek aku punyer murah ckit la.. around rm16.. haha pe slh nyer first time mmg jakun ckit.. hahaha..


 ~sekarang pejam mata pon ley wat.. haha~


~my lovely younger brother~

 

~pergh.. yummy2.. jemput la makan.. haha~
p/s :)
      -kalau nak layan tutti frutti nie jgn lupe hellow2 aku dulu k..
      -nak lgi sedap?? suruh org belanjer.. haha :DD



Thursday, 22 March 2012

thanks for being my friends ... hehhe

AsSaLamuALaiKum ..
urm hari nie aku nak share something dengan you all semua. what is a friends? A single soul, dwelling in two bodies.. ckap org putih ha..! haha
betul ke org cakap kalau xder kawan xley hidup??.. eEeEe.. seram hidup xder kwn.. ley jadi gler di wat nyer.. haha..jgn la jadi kera sumbang.. xelok untuk kesihatan.. haha kan3? anyway aku nak say thanks sbb sudi jadi kawan aku :))




kwn2 saya dari sekolah menengah sampai ke hari ini! miss them a lot!
bukan nie jer kwn2 aku time skola menengah..ade lagi tp pic xder plak.. pape pon aku ttp syg korang even xletak pic kat cini kan.. hehehe

nie nini salsabila..pergh name dye sedap kan? cm cup cake... haha dia la org pertama aku kenal time mula2 masuk kuliah.. haha cyg nini slalu :))

ha!! nie isma hunny (sje g tau nme fb, kalau minat ley add) haha.. nie roomate aku.. selalu dengar semua problem aku.. baik pon baik kalau mintak magie x penah x bagi kan is.. dia org  terengganu.. mcm2 perkatan dye ajar aku.. hehe tp don't worry sume yg baik2 belaka.. hahah thanks is sabar dgn kerenah aiza selama aiza jadi roomate is .. kawen jgn lupe jemput aiza ! haha

ha! my twin.. haha mklumla same2 comey.. hahah nie hanizah.. org len panggil dye hani tp aku panggil dye IJA.. haha baru la hot.. just kidding.. dye pon slalu dengar problem aku.. mmg sporthing la dye nie... dye sanggop tukar tiket dari negeri9 balik ke selangor.. sebab xnak aku balik sorang2.. haha sweet kan? thanks ja jadi kwn ak.. syg kau!

p/s:)
     ~ jgn la jdi kawan makan kawan.. hehehe
     ~ syg la kwn anda selagi dye masih ade.. haha 



  

SentiAse diHaty kU!!


aSsaLamuAlaiKum !!

windu xterkate la kat family aku setelah sekian lame aku xbalik umah..dekat 3bulan gak la..
even siblings aku xrami mane tp mmg syok bile sume dpt kumpul.. 
maklumla.. aku kat ganu.. angah kat teknik klang.. adek plak kat samttar banting..
masing2 dok hostel not hotel tau.. haha..
bile sume cuti kiterorg suke ajak mama dengan ayah g jalan2.. xkesah la g ane2 pon.. 
pic nie diambil time kiteorg g pantai kelanang..time tu rmai gler la dak2 lepak dgn kwn2 dyeorg..
tp kiterorg lepak dgn family.. tp serius best.. haha

ha!!chop2.. ade something nak tunjuk nie.. nice x?hehe


''design from my dad''



nie model xberbayar.. hehehe
p/s :)
       ~ hargailah mereka selagi meraka ada.. jaganglah menyakiti hati
          mereka .. hehe
      ~ kami sayang mama dan ayah :DD